Rólunk - Lansinoh

Lansinoh

Rasheda Hagen

A Lansinoh termékcsaládot több, mint 35 évvel ezelőtt egy szoptató édesanya Resheda Hagen indította útjára. Portlandban (Oregon állam) 1978-ban megalapította a Lansinoh vállalatot első gyermekének születése után. Resheda szoptatott, de néhány nap után mellbimbói gyötrelmesen fájdalmasak voltak. A rendelkezésre álló termékek nem enyhítették a fájdalmát, így vonakodva, de gondolkozott babája elválasztásán. A La Leche Liga vezetője ösztönözte őt, hogy ne adja fel a szoptatást, lanolin használatát ajánlotta, de ez akkor még nem volt kapható.

 

Resheda férje, aki orvos volt, a kórházi gyógyszertárban talált lanolint, és hazavitt feleségének gyapjúzsírt kb. 50 grammnyi mennyiségben. Kipróbálta a lanolint fájdalmas mellbimbóján és azonnali enyhülést érzett. A következő néhány nap alatt meggyógyultak bimbói és sikeresen tovább tudott szoptatni. Resheda Hagen ajánlani kezdte a “tiszta Lanolin”-t előnyei miatt azoknak a szoptató anyáknak, akiknek szintén kisebesedett a mellbimbója.

Resheda 1984-ben megalapította cégét, azért hogy a piacon rendelkezésre álló kozmetikai termékek mellett, biztonságos és hatékony választást kínáljon a szoptató édesanyáknak a fájdalmas mellbimbó kezelésére, ami a fő akadálya lehet a sikeres szoptatásnak. Fél kilós tégelyben megvásárolta a tiszta Lanolint, kisebb tartályokba csomagolta és úgy kezdte értékesíteni a szoptató édesanyáknak.

 

Amennyiben a szoptatás mellett döntesz, minden lehetséges támogatást és bátorítást meg kell kapnod ahhoz, hogy annak minden előnyét kiélvezhesd Te és babád is. Mi mindig komolyan vesszük az édesanyákat és igényeiket. Kiváló minőségű termékeket kínálunk, amiben bízhatnak. A legjobb táplálási forma a szoptatás, ami speciális kötődést is biztosít a baba és a mama között.

 

© Lansinoh Laboratories Inc. Minden jog fenntartva.